ЗА СИЛАГИ АГРО
Силаги Груп ООД се занимава с производство, преработка и търговия на орехи и ядки. Дружеството притежава собствени и наети орехови масиви в Русенския регион, както и модерна база в село Батишница, община Две могили.
Модерна производствена база
Силаги Агро разполага с нова и модерна производствена база. Тя включва автоматизирана поточна линия с капацитет 450 колограма на час, електрически сушилни, хладилни камери и складови площи за 50 тона суровина.
Гарантирано качество
За да гарантираме винаги високо качество на продукцията, ние следим всяка стъпка в производството. Контролът обхваща от брането през съхранението до преработката на орехите.
Винаги навреме
За да гарантираме винаги високо качество на продукцията орехите се преработват във възможно най-кратъл срок преди доставка. Пакетираните ядки престояват на склад не повече от 24 часа.
Бърза доставка
Готовата продукция се товари на палети и се транспортира със специализирани бусове. Приетите заявки за русенска област се изпълняват в рамките на деня. Работим с клиенти на едро в страната и чужбина.
Нашата мисия
Нашата мисия е да предложим най-добро съотношение между качество и цена. Стремим се чрез затвореният цикъл на производство да увеличим ефективността на всеки етап и да намалим себестойността на продукцията.
За нас е от първостепенна важност да удовлетворим всички изисквания на клиента от търговеца на едро до крайния потребител, без компромиси с изискванията на технологията на производство и пазара.
Успехът се постига чрез дългосрочно сътрудничество. Затова приемаме лоялната конкуренция като част от професионализма и заявяваме, че СИЛАГИ ГРУП е коректен и надежден партньор.
× > <